Arctic Challenge haastaa taas Levillä – ZeroPoint matkassa mukana!

Arctic Challenge -kisa starttaa taas Levillä 22.7.2017. Tämä äärimmäisen kova mittelö haastaa kovakuntoisemmankin kisailijan. Kisassa rapa roiskuu, maitohapot jyllää ja nauru raikaa keskellä tunturimaisemaa. Kisassa korostuvat itsensä voittaminen, tahdonvoima, tiimityö ja luonnon kunnioitus.

”10 kilometrin radalla kohtaat parisi kanssa 10 haastetta. Vastassa on kelotukkeja, kiviharkkoja, upottavaa suota ja hapottavaa tunturia, mutta ennen kaikkea fyysisten ja henkisten voimavarojen testausta sekä onnistumisen elämyksiä ja itsensä ylittämisen huumaavia tunteita. Matkaan ei lähdetä numerolappu rinnassa vaan kelopölliin poltettu kisanumero kainalossa”, kertoo Levi Wellness Clubin Laura Peippo.

ZeroPoint on matkassa mukana. Hanki kisavarustus ajoissa sinulle ja parillesi. Koodilla ARCTIC30 saat ZeroPointin verkkokaupasta zpcompression.com 30% alennuksen. Koodi syötetään tilauksen yhteydessä. Koodi on voimassa elokuun loppuun  saakka.

ZeroPoint-kompressiovaatteet estävät lihaskramppeja, edistävät palautumista, parantavat suorituskykyä sekä ehkäisevät lihasvammoja. Kompressiotuotteet ovat apuna myös matkustaessa, sillä ne poistavat turvotusta. Kompressiosukat toimivat erinomaisina lentosukkina.

Katso videolta tunnelmia viime vuodelta!

ZeroPointin kompressiotuotteita voit ostaa hyvin varustetuista urheilukaupoista ja verkkokaupasta osoitteesta zpcompression.com