Bannerit_Unihoc_2400x600_1

 

Brändit

zeropoint_white_small

ZeroPoint-kompressiovaatteet edistävät palautumista, parantavat suorituskykyä, vähentävät lihaskramppeja sekä ehkäisevät lihasvammoja.

unihoc_white_small

Unihoc on ruotsalainen salibandyvarusteiden johtava valmistaja. Ainutlaatuisen tuotekehittelyn ja laadukkaan viimeistelyn ansiosta Unihoc kasvattaa jatkuvasti suosiotaan myös Suomessa.

zone-logo

Salibandyn erikoismerkin ZONEn tavoite on kehittää tuotteitaan jatkuvasti sekä tarjota asiakkailleen parhaan valinnan muodin, asenteen ja muotoilun suhteen.

triggerpoint_white_small

Huolla kehoasi paremmin Trigger Pointin avulla. Trigger Pointeiksi sanotaan solmukohtia, joita syntyy vahingoittuneisiin tai rajun kuormituksen vuoksi lihaksiin. Trigger Point Therapy lievittää lihaskipua ja mahdollistaa nopeamman palautumisen.

yonex_white_small

Yonex tekee urheiluvälineitä sulkapalloon, tennikseen ja golfiin. Yonexin innovatiiviset sekä laadukkaat tuotteet ovat niin kilpa- kuin harrasteurheilijoille.

bungypump_white_small

BungyPump-kuntoilusauvat tuovat harjoitteluun monipuolisuutta, tehokkuutta ja hauskuutta. Harjoittelu tuo sekä voimaa että kestävyyttä samanaikaisesti.

muellersports_white_small

Kattavasta Mueller-tukivalikoimasta löytyy apu niin kuntoutukseen kuin vammojen ehkäisyyn.

sofsole_small

Sofsole on amerikkalainen teknisten pohjallisten valmistaja. Tuotesarja sisältää pohjallisia, sukkia ja kenkien hoitovälineitä.

yaktrax_white_small

Yaktrax-tuotteet tuovat pitoa talveen. Liukuesteet ovat yhteensopivia useimpien kenkien kanssa ja parantavat turvallisuuttasi.

new_harbinger_white_small

Harbinger valmistaa monipuolisia urheiluvälineitä kuten käsineitä, painovöitä ja suojia aktiiviharrastukseen.

fuelbelt_white_small

FuelBelt -tuotteet ovat aktiiviliikkujan pelastus. Erikokoiset vyöt, laukut ja pullot menevät kätevästi mukana niin treeneissä kuin kisoissa.

little_hotties_white_small

Little Hotties -lämmittimet avuksi talven pakkasilmoihin. Niiden lämmittävä ominaisuus pitää lihakset lämpiminä viileissä olosuhteissa.

sneakerballs_white_small

Sieniä tappava raikastin urheilukenkiin, kasseihin ja pukukaappeihin. Raikastin poistaa pahaa hajua, antaa tuoksua ja raikastaa.