BungyPump-sauvoilla lisää tehoa kuntoiluun

Innovatiivisilla BungyPump-kuntoilusauvoilla saat lisää tehoa sauvakävelyyn. BungyPump-kuntoilusauvat sopivat erinomaisesti kunnon kohottamiseen ja vartalon voiman sekä liikkuvuuden lisäämiseen.

Sauvoja on saatavilla kahdella eri vastuksella. Sauvoissa on noin 20 cm jousi ja 4 tai 6 kilon vastus. Jouset poistavat tärähdykset ja säästävät kyynärpäitä ja hartioita. Sauvoissa on ergonomiset kädensijat ja säädettävät rannehihnat. Neljän kilon sauvat sopivat kuntoilijalle, ja kuuden kilon sauvat hieman kovemmin treenaavalle.

VUODEN 2013 LIIKUNTATUOTE

BungyPump- kuntoilusauvat valittiin vuoden liikuntatuotteeksi jo vuonna 2013. Siitä huolimatta ne ovat monelle tuntematon liikuntaväline.

Uusi monipuolinen tapa harjoittaa sekä voimaa että kestävyyttä samanaikaisesti. Sauvoja voi käyttää sekä kävellessä että juostessa sekä sopivat voimaharjoitteluvälineeksi ulko- että sisätiloihin. Sauvat toimivat apuna myös venyttelyssä ja jumppakeppinä.

Sauvojen pituus säädetään itse, eli samoja sauvoja voi käyttää vaikka koko perhe. BungyPump-kuntoilusauvoja käyttävät kaikenikäiset sekä säännöllisesti harjoittelevat kuntoilijat että huippu-urheilijat. Sauvoja käytetään kuntoilussa, terveydenhuollossa ja kuntoutuksessa. Parasta niissä on, että temmon ja vastuksen voi valita itse.

BungyPump-kuntoilusauvoja voi käyttää sekä talvella että kesällä, mutta sauvoja on hyvä säilyttää sisätiloissa silloin, kun ne eivät ole käytössä.

 

BungyPump-sauvoja voit ostaa hyvin varustetuista urheiluliikkeistä.