BungyPump-sauvoilla tehoa ja pehmeää menoa 

BungyPump-kuntosauva on hellävarainen olka- ja kyynärpäille. Sauvojen käyttö sopii tavallisia sauvoja paremmin esimerkiksi niska- ja olkapääsäryistä kärsiville, sillä jousitus pehmentää menoa, koska sauva ei tömähdä maahan täydellä teholla. Jousi keventää polviin ja lonkkiin kohdistuvaa tärähdystä ja painetta.

BungyPump-sauvojen avulla kalorinkulutus nousee 77 prosenttia tavalliseen kävelyyn verrattuna, ja BungyPump-kävely aktivoi 90 prosenttia lihaksista. BungyPump-kuntoilusauvat aktivoivat kävellessä tehokkaasti selkä- ja käsilihaksia.

Kovakuntoisemmatkin liikkujat ovat todenneet kuinka tehokasta sauvojen kanssa tehty lenkki on, ja voimasauvojen kanssa tehty lyhyempikin lenkki jo tuntuu kehossa. Kovempaa menoa kaipaavat voi juosta ja tehdä moniloikkia tai askelkyykkyjä sauvojen kanssa.

Hyvällä tekniikalla ja paneutumisella saa hyvinkin tehokkaita harjoituksia. Kehon hallinnalla voi myös painottaa harjoituksia eri tavoin. Sauvat voi ottaa avuksi esimerkiksi ylämäkivetoihin. Oletko sinä jo ottanut BungyPump-sauvat osaksi treeniäsi?

 

BungyPump-sauvoja voit ostaa hyvin varustetuista urheiluliikkeistä.