GRID Foam Roller – kuin hierojan kosketus

Trigger Point GRID Foam Roller -tuoteperheen rullien innovatiivinen design on suunniteltu koko kehon hyvinvointia ajatellen. Rullissa on kova, ontto kuori, ja ne ovat kiinteämpiä kuin useimmat muut foam rollerit.

Rullat on suunniteltu muistuttamaan hierojan käsien liikkeitä: matala ja tasainen pinta on kuin tasaista painetta tarjoava kämmenselkä, putkimainen pinta puolestaan muistuttaa hierojan sormia ja kohopinta tarjoaa intensiivistä tunnetta ja muistuttaa kosketukseltaan hierojan sormenpäitä.

GRID rulla on saatavana kolmessa eri koossa. Lisäksi saatavilla on erikoiskova GRID-rulla.

MITEN RULLATAAN? MUISTA KOLME SÄÄNTÖÄ

  1. Yksi minuutti rullausta on parempi kuin ei ollenkaan rullausta. Ota aikaa ja rullaa yhtä lihasta minuutin ajan. Lihaksen liikkuvuus paranee heti.
  2. Kaksi aluetta. Kun valitset, mitä lihasta alat rullaamaan, jaa lihas kahteen alueeseen. Rullaa näiden kahden alueen ylitse hitaasti ja hengitä samalla.
  3. Kolme liikettä nopeisiin tuloksiin. Rullaa, viivytä lihaksella ja venytä. Rullaa edestakaisin lihaksen päällä noin 10 cm alueella valitsemasi kahden alueen ylitse. Viipyile lihaksella. Kun huomaat kipeän kohdan, liikuttele rullaa puolelta toiselle hiljakseen kipeän kohdan päällä.