Kompressiosäärystimet tuovat tehoa suoritukseen

Kompressiosäärystimet tuovat lisää tehoa ja mukavuutta suoritukseen ja siitä palautumiseen, yli lajirajojen!

Tiedäthän, kuinka jalat tuntuvat usein raskailta harjoituksen jälkeen? ZeroPoint-kompressiosäärystimet on suunniteltu estämään lihaskramppeja, edistämään palautumista, parantamaan suorituskykyä ja ehkäisemään lihasvammoja.

Erikoiskudotut ja saumattomat säärystimet perustuvat lääketieteelliseen kompressioon, jossa asteittain muuttuva paine on voimakkain nilkan kohdalla, laskien kohti polvea.

Lääketieteessä kompressiota on perinteisesti käytetty imunestekierron häiriöiden, turvotuksen, keuhkoveritulpan, laskimotukosten ja verentungoksien (staasien) ennaltaehkäisyssä. Lisäksi kompressiota on käytetty haavojen hoidossa.

Nykyään lääketieteen tuntemia kompression positiivisia vaikutuksia hyödynnetään myös urheilussa.

 

APUA MONEEN VAIVAAN

Kompressio tukee lihaksia estäen pienten vammojen syntymisen lihassäikeissä suorituksen aikana. Lihakset lämpenevät, kun laskimoihin kohdistuva paine nopeuttaa veren kulkua sydämeen ja imusolmukkeisiin.

Säärystimien käyttö myös poistaa lihaksista maitohappoja, vähentää lihasten väsymistä ja nopeuttaa urheilusuorituksesta palautumista.

Säärystimiä suositellaan erityisesti pohjekrampeista, akillesjänteen vaivoista ja penikkataudista kärsiville. Säärystimiä voidaan käyttää yhdessä Compression Performance -sukkien kanssa.

 

ZEROPOINT-KOMPRESSIOSÄÄRYSTIMET:

  • Tehostavat jalkojen verenkiertoa.
  • Jalat saavat enemmän happea ja energiaa.
  • Suorituskyky ja aineenvaihdunta paranevat.
  • Pehmytkudosvauriot ja lihasjännitykset vähenevät.
  • Jalat tuntuvat tuetuilta ja kevyeltä.
  • Hoitavat ja ennaltaehkäisevät urheilu- ja rasitusvammoja, kuten penikkatautia, akillesjänteen ongelmia ja kramppeja.

 

ZeroPointin kompressiotuotteita voit ostaa hyvin varustetuista urheilukaupoista ja verkkokaupasta osoitteesta zpcompression.com