Kompressiovaatteet – reissaajan paras matkakumppani

Kompressiovaatteet tuovat lisämukavuutta pitkille matkoille.

Monet tietävät, että teknisistä kompressiovaatteista on hyötyä paitsi urheilun aikana, myös palautumisessa. Mutta tiesitkö, että kompressiovaatteet tuovat lisämukavuutta ja -turvallisuutta myös matkustamiseen?

Jokainen, joka on joskus reissannut pitkiä matkoja, on kokenut omakohtaisesti, kuinka liikennevälineissä istuminen puuduttaa jalkoja. Se myös lisää veritulpan riskiä.

Kompressiotuotteet tehostavat veronkiertoa sekä lymfajärjestelmää, jolloin kuona-aineet, esimerkiksi maitohappo, poistuvat lihaksista nopeammin ja tilalle saadaan tuoretta, happirikasta verta.

Kompressiosukat tarjoavatkin apua veritulppien, tromboosin ja laskimovaivojen ennaltaehkäisyyn pitkillä matkoilla. Ne myös tukevat jalkoja ja vähentävät turvotusta.

Lukuisat urheilijat ovatkin löytäneet kompressiotuotteiden hyödyt pitkillä kisamatkoilla ollessaan.

”SUOSIKKIMME OVAT ZEROPOINTIN SÄÄRYSTIMET”

Kisamatkat vievät muodostelmaluistelujoukkue Rockettesin välillä aina toiselle puolelle maapalloa asti. Joukkueen naiset ovatkin tottuneita matkustajia ja tietävät, kuinka pitkistä matkoista saa tehtyä mahdollisimman miellyttäviä kropalle.

”Kauden aikana kierrämme useita ulkomaankilpailuja, joiden aikana ZeroPointin tuotteet ovat olleet suuressa käytössä niin lentomatkoilla kuin treenin jälkeen”, Rockettes kertoo.

”Meille Zeropointin tuotteet ovat olleet huikea apu pitämään jalat freesinä ja nopeuttamaan palautumista. Joukkueemme ehdoton suosikkituote on ZeroPointin kompressiosäärystimet, joukkue jatkaa.

ZeroPointin kompressiotuotteet ovat myös Helsingin IFK:n edustusjoukkueen tukena tehostamassa jalkojen verenkiertoa sekä lymfajärjestelmää. Kun maitohappo poistuu nopeammin ja lihaksiin saadaan tuoretta happirikasta verta, urheilusuorituksesta palautuu nopeammin.

”Pelaamme, treenaamme ja matkustamme paljon. Käytän ZeroPointin kompressiosukkia ja -shortseja aina ollessamme tien päällä. Tämän lisäksi olen alkanut käyttää niitä peleissäkin. Ne tarjoavat hyvän tuntuman ja tehostavat verenkiertoani”, IFK:n keskushyökkääjä Corey Elkins sanoo.

ZeroPointin kompressiotuotteita voit ostaa hyvin varustetuista urheilukaupoista ja verkkokaupasta osoitteesta zpcompression.com.