”Kompressiovaatteiden avulla palautuminen nopeutuu”

Suomen salibandymaajoukkueen ykkössentterille Jani Kukkolalle tiukka treeni on tuttua.

EräViikinkien keskushyökkääjä on kaksinkertainen maailmanmestari vuosilta 2008 ja 2010, ja hän on pelannut edelliset vuodet Ruotsin Superliigassa Helsingborgin joukkueen kapteenina.

Kukkola edusti aikaisemmin SSV:tä ja voitti kolme peräkkäistä mestaruutta vuosina 2007, 2008 ja 2009. Tämän jälkeen hän siirtyi entiseen seuraansa, Tapanilan Erään.

”Salibandyssä on lajiharjoitusten lisäksi paljon myös oheisharjoittelua kuten voimaharjoittelua. ZeroPointilla on monipuolisia tuotteita niin palautumiseen kuin lihaksia tukevia tuotteita aktiiviseen suoritukseen”, sanoo Kukkola, jonka yksi vahvuus kentällä on pelinopeus.

Sydän- ja verenkiertoelimistö hyötyvät asteittaisesta kompressiosta eli paineesta, koska sen ansiosta veri palautuu helpommin sydämeen. Kompressiotuotteet tehostavat veronkiertoa sekä lymfajärjestelmää, mikä auttaa palautumaan urheilusuorituksesta nopeammin. Kuona-aineet, kuten maitohappo poistuvat nopeammin ja lihaksiin saadaan tuoretta happirikasta verta.

”Myös lihasten lämmittely ja lämpimänä pitäminen helpottuvat ZeroPointin tuotteiden avulla. Käytän aktiivisesti lämpöhousuja ja säärystimiä”, kertoo Kukkola.

 

ZeroPointin kompressiotuotteita voit ostaa hyvin varustetuista urheilukaupoista ja verkkokaupasta osoitteesta zpcompression.com