Kompressiovaatteista hyötyvät niin harrastajat kuin kilpaurheilijatkin

Kompressiovaatteet ovat teknisiä treenivaatteita, jotka vähentävät loukkaantumisriskiä, parantavat suorituskykyä ja nopeuttavat palautumista. Samaan aikaan ne ovat myös tukevia ja mukavia päällä. ZeroPoint on ainoa kompressiovaatevalmistaja, jonka tekstiileissä käyttämä polyamidi Econyl on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista.

ZeroPointin tuotteissa hyödynnetään kierrätysnailonista valmistettua ECONYL kaprolaktaamia. Fossiilisesta materiaalista valmistettu raaka kaprolaktaami jalostetaan edelleen nailonkuiduiksi.

Kierrätettyä ECONYL kaprolaktaamia käyttämällä ZeroPoint pystyy minimoimaan vaatetuotannon aiheuttamat ympäristöhaitat – kierrätysnailonia kerätään ympäri maailmaa meristä ja kaatopaikoilta ympäristöä saastuttamasta.

Kompressiovaaatteiden teho perustuu puristukseen, joka aktivoi lihasten verenkiertoa saaden lihakset palautumaan nopeammin. Kudosten verenkierron lisääntyessä veri viipyy kudoksissa lyhyemmän aikaa, jolloin kudoksiin ei ehdi muodostua lihaskipua aiheuttavaa tulehdusta. Kompressiovaatteiden antibakteerinen käsittely estää lisäksi hikoilun aiheuttaman hajun tarttumista ja bakteerien kasvua materiaaleissa.

 

ZeroPointin kompressiotuotteita voit ostaa hyvin varustetuista urheilukaupoista ja verkkokaupasta osoitteesta zpcompression.com