Lisätehoa treeniin ZeroPoint Compression Arm Sleeves -kompressiohihoista

ZeroPoint Compression Arm Sleeves -hihat suojaavat käsivarsiasi intensiivisissä ja fyysisesti vaativissa lajeissa kuten koripallossa tai muissa joukkuepeleissä.

ZeroPointin kompressiohihoissa yhdistyvät huipputekniset ominaisuudet, korkealaatuiset materiaalit, täsmällisesti kohdistetut yksityiskohdat sekä optimoitu kompressio. Asteittainen kompressio antaa enemmän happea ja energiaa käsivarsillesi sekä nopeuttaa lymfajärjestelmän toimintaa.

Sydän- ja verenkiertoelimistö hyötyy asteittaisesta kompressiosta eli paineesta, koska sen ansiosta veri palautuu helpommin sydämeen. Tällöin lihaksiin kertyy vähemmän laktaattia eli maitohappoa ja se myös puhdistuu nopeammin pois. Optimoidun kompressiopaineen ansiosta kompressiohihat tuovat lisää tehoa suoritukseen ja nopeuttavat palautumista.

NIIN URHEILUUN KUIN PALAUTUMISEEN

ZeroPointin kompressiohihat on suunniteltu harjoitteluun ja palautumiseen, ja ne sopivat niin aktiiviharrastajalle kuin kilpaurheilijallekin. Arms Sleeves -hihat edesauttavat lihasten lämpötilan pysymistä optimaalisena suorituksen aikana. Ne pitävät yllä lämpöä vaihtelevissa olosuhteissa ja soveltuvat erinomaisesti lähes kaikenlaiseen urheiluun niin sisällä kuin ulkona.

ZeroPointin kompressiotuotteet ovat hengittävää ja joustavaa materiaalia. Tuote on suunniteltu istumaan hyvin olkavarresta aina ranteeseen asti. Materiaali siirtää hien nopeasti iholta, joten olo tuntuu kuivalta ja mukavalta rankemmankin treenin jälkeen. Kompressiotuotteet on käsitelty antibakteerisesti, jolloin paha haju ja bakteerien kasvu vähenee.

APUNA VAMMOJEN EHKÄISYSSÄ JA KUNTOUTUKSESSA

Sen lisäksi että ZeroPointin kompressiohihat parantavat verenkiertoa ja imusuoniston toimintaa, ne vähentävät suorituksen aikaisia kiputiloja, auttavat ehkäisemään ja hoitamaan urheiluvammoja. Kompressiohihat edesauttavat kyynärvarren ja kyynärpään alueen ongelmien ja kiputilojen kuntoutuksessa.
ZeroPointin kompressiotuotteita voit ostaa hyvin varustetuista urheilukaupoista ja verkkokaupasta osoitteesta zpcompression.com