Miten hyödyn parhaiten ZeroPointin kompressiotuotteista?

ZeroPointin kompressiovaatteiden tarkoitus on auttaa lihasta suoriutumaan tehokkaammin, parantaa aineenvaihduntaa, nopeuttaa palautumista sekä vähentää lihaskramppeja ja lihasarkuutta. Kompressio edistää liiketarkkuutta ja vaimentaa tärinää vähentäen näin lihasrasitusta.

Jokainen tuote kehitetään alusta alkaen vastaamaan kuluttajan tarpeita, ja tuotekehitys sisältää suuren määrän tutkimusta, jotta tuotteesta saadaan aina paras mahdollinen hyöty eri käyttötarkoituksiin. Keräsimme muutamia vinkkejä, joilla saat parhaan mahdollisen hyödyn ZeroPointin kompressiotuotteista ennen treeniä, sen aikana ja jälkeen.

 

PERFORMANCE TIGHTS & LONG SLEEVE TOP – urheiluun, palautumiseen ja matkustamiseen

ZeroPoint kompressiopaidassa on lihaksiin kohdistettu kompressio, joka parantaa ylävartalon asentoa sekä tukee lihaksia. Paidan voimakas kompressoiva materiaali on erittäin hengittävää. Paidassa yhdistyvät paras kompressioteknologia sekä liikkumavapaus. Hihojen kohdistettu kompressio saa lihakset saavuttamaan optimaalisen lämpötason sekä vähentää lihasrasitusta ja uupumista. ZeroPointin kompressiopaidat on tarkoitettu intensiivisiin urheilulajeihin, kuten juoksuun, kuntosaliin, triathloniin, ja palloilulajeihin. Käytä aluspaitana tai pelkästään, ja saat kaiken irti treenistä.

ZeroPointin tightsit soveltuvat kaikkeen urheiluun ja aktiviteetteihin. Kohdistettu kompressio auttaa treenaamaan tehokkaammin tukien lihaksiasi sekä tuottaen korkeimman paineen pohkeisiin ja reisien alaosaan. Anatominen leikkaus takaa, että housut istuvat jalkaasi täydellisesti ja ovat mukavat päällä. Vyötärön muotoilu antaa lisää tukea ja tiukkuutta on helppo säätää kiristysnarujen avulla.

Ennen suoritusta:
Lihasten ja aineenvaihdunnan aktivointiin 1 tunti ennen suoritusta.

Suorituksen aikana:
Vähentää lihasväsymystä ja tekee suorituksesta tehokkaamman. Tehostaa hapenkulkua lihaksiin ja tukee lihasta suorituksen aikana.

Palautumiseen:
Trikoiden käyttö auttaa lihaksia palautumaan nopeammin suorituksen jälkeen.

 

INTENSE SOCK – urheiluun ja palautumiseen

ZeroPoint Intense-kompressiosukat soveltuvat kovaan harjoitteluun, ja niiden käytöstä hyötyvät niin harrastajat kuin kilpaurheilijatkin. Sukkia voi käyttää sekä suorituksen aikana että lyhytaikaiseen palautumiseen. Intense-sukat tarjoavat ZeroPointin lääketieteellisen kompression auttaen saavuttamaan maksimaalisen suorituksen. Sukat aktivoivat ja tukevat lihaksia sekä parantavat verenkiertoa ja hapen kulkua.

Ennen suoritusta:
Lihasten ja aineenvaihdunnan aktivointiin 1 tunti ennen suoritusta.

Suorituksen aikana:
Vähentää lihasväsymystä ja tekee suorituksesta tehokkaamman. Tehostaa hapenkulkua lihaksiin, tukee lihasta suorituksen aikana ja ehkäisee penikkakipuja sekä kramppeja.

 

INTENSE CALF SLEEVES – urheiluun

Tieteellisesti optimoitu asteittainen kompressio on suunniteltu kovaan, tehokkaaseen ja ennen kaikkea mukavaan treeniin. ZeroPoint-säärystimet on suunniteltu tuomaan lisää tehoa ja mukavuutta suoritukseen. Ne aktivoivat lihaksia parempaan suoritukseen ja ehkäisevät urheiluvammojen syntymistä. Säärystimet on helppo pukea ja käyttää, jonka ansiosta niistä on tullut suosittu monessa urheilulajissa. Säärystimen erikoiskudonta ja saumaton rakenne
takaavat ainutlaatuisen käyttötuntuman.

Ennen suoritusta:
Lihasten ja aineenvaihdunnan aktivointiin 1 tunti ennen suoritusta.

Suorituksen aikana:
Vähentää lihasväsymystä ja tekee suorituksesta tehokkaamman. Tehostaa hapenkulkua lihaksiin, tukee lihasta suorituksen aikana ja ehkäisee penikkakipuja sekä kramppeja.

 

HYBRID SOCK & MERINO SOCK – urheiluun, palautumiseen, töihin, matkoille ja vapaa-ajalle

ZeroPoint Merino kompressiosukissa on käytetty merinovillaa. Se on pehmeämpää ja laadukkaampaa lampaan villaa, joka ei kutita ja on erittäin mukava pukea päälle. Sukat on suunniteltu urheiluun, työntekoon, vapaa-aikaan
ja matkustamiseen. Kompressiosukat tuovat apua myös palautumiseen. Merinovillasukat hengittävät, pitävät lämpimänä talvella ja viileänä kesällä. Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen. Se ei kerää itseensä hajuja pidemmänkään käytön jälkeen.

ZeroPoint Hybrid kompressiosukat on suunniteltu pitkään yhtenäiseen käyttöön. Ne sopivat treenaamiseen, töihin ja matkustamiseen. Kompressiosukat tuovat apua myös palautumiseen. Pitkään istuminen estää kehosi nesteiden normaalia kiertoa ja saa ne pakkautumaan jalkoihisi. ZeroPoint Hybrid sukka ehkäisee jalkojen turpoamista pitkissä istumista vaativissa töissä.

Suorituksen aikana:
Vähentää lihasväsymystä ja tekee suorituksesta tehokkaamman. Tehostaa hapenkulkua lihaksiin, tukee lihasta suorituksen aikana ja ehkäisee penikkakipuja sekä kramppeja.

Palautumiseen:
Pitkäaikaisempaan palautumiseen.

Treenimatkoihin:
Pitkille bussi- ja lentomatkoille. Ehkäisee jalkojen turvotusta ja vähentää väsymyksen tunnetta.

 

ZeroPointin kompressiotuotteita voit ostaa hyvin varustetuista urheilukaupoista ja verkkokaupasta osoitteesta zpcompression.com