Mueller tuo kokonaisvaltaista tukea vammoihin

Mueller auttaa sekä ammattiurheilijoita että vapaa-ajan liikkujia pysymään pelissä ja viemään oman suorituksensa seuraavalle tasolle. Muellerin tavoitteena on estää loukkaantumisia ja auttaa parantumaan niistä sekä parantaa suorituskykyä.

Yleensä esimerkiksi polvivammaan ei johda yksittäinen teko, vaan polven nivelet saattavat kulua liiallisen kulutuksen tai kroonisen vaivan takia. Pehmeiden ja liukuvien nivelpintojen takia, polvessa on vain vähän vakautta ja polvi saattaa vaurioitua helposti liikkeessä.

Oikeanlainen tuki auttaa kuntoutuksessa ja ne tukevat luonnollista liikkumista.

KINESIOTEIPIT

Kinesioteipit auttavat lisäämään luonnollista verenkiertoa lihasten ympärillä. Muellerin kinesioteipeissä on mullistava aalto-mallinen liima, jonka johdosta teippi liikkuu iholla lihasten liikkeen mukaan. Teipit auttavat ylläpitämään lihasten liikkuvuutta ja parantavat kehon luonnollista verenkiertoa lihaksiin ja niveliin, ja edistävät näin paranemista. Teipit pitää asentaa iholle lihasten muotoja mukaillen.

MUELLER POLVITUET

Mueller polvituet ja muut tuet ovat jo pitkään olleet markkinoiden laadukkaimpia. Muellerin laajasta polvitukivalikoimasta löydät monta eri vaihtoehtoa optimaaliseen funktioon ja polvivaivojen hoitoon. Polvitukia on tarjolla niin lisätueksi jalkaan, kivun lievitykseen kuin polvinivelien kontrollia varten. Muellerin polvitukia löytyy kokoluokista S-XXL. Polvitukia on sarana- ja kietaisumallisia.  Saranamallissa polvituen saranat ovat kaksiniveliset ja saranoista voi helposti avittaa tuen paikalleen. Kietaisumallissa tuki kääritään polven ympärille. Kaikissa tuissa on antibakteerinen käsittely, mutta niitä kannattaa aina välillä pestä mieluiten käsin ja miedolla pesuaineella.

MUELLER NILKKATUET

Muellerin nilkkatuet ovat vahvaa 1000 denierin materiaalia. Teräsjouset nilkan molemmilla puolilla estävät nilkan nyrjähtämisen sekä ne suojaavat heikkoja ja vaurioituneita nilkkoja. Nilkkatuki on suosittu erityisesti jalkapalloilijoiden, mailapelien pelaajien ja juoksijoiden keskuudessa. Mueller tuet ovat kevyempiä kuin muut vastaavat tuet markkinoilla ja ne sopivat lähes kaikkiin kenkiin.