Muellerilta aina uusinta urheiluteknologiaa

Muellerin tuotteet on suunniteltu täysin urheilijoiden vaatimuksiin. Mueller on pitkään työskennellyt ammattiurheilijoiden parissa ja oppinut vastaamaan urheilijan kehon tarpeisiin. Viiden vuosikymmenen tutkimustyön ansiosta Muellerin tuet ovat kevyitä ja mukavia, hengittäviä, kosteutta hylkiviä ja antibakteerisia. 

MUELLER-TUET MUKANA TREENISSÄ

Urheilijoille tapahtuu loukkaantumisia päivittäin. Esimerkiksi nilkkavammat ovat hyvin yleisiä. Etenkin sisälajien harrastajilla on suuri loukkaantumisriski. Kompurointi, epäonnistunut ponnistus tai ylikiertyminen voivat usein johtaa nivelsiteiden vaurioihin. Nilkkatuet ovat tehokkain tapa ennaltaehkäistä nilkkoihin kohdistuvia vammoja.

Muellerin tuet ehkäisevät urheiluvammojen syntymistä. Esimerkiksi nilkkanivelen vakautta voidaan parantaa asettamalla tuki paikoilleen ennen urheilusuoritusta. Muellerin nilkkatuet tuovat helpotusta heikoille sekä venähdyksestä tai niveltulehduksesta kärsiville nilkoille. Tuissa käytetyt materiaalit ovat tukevia mutta kevyitä, eivätkä ne rajoita jalan liikkumista liikaa.

Muellerin tuet ja teipit ehkäisevät ei-toivottua liikettä ja varmistavat tuen kohteen normaalin liikkuvuuden.

EDELLÄKÄVIJYYTTÄ VAMMOJEN HOIDOSSA

Mueller on ollut edelläkävijä urheilulääkkeiden ja hoitovälineiden saralla ja osoittanut useaan otteeseen oman suorituskykynsä alalla.

Mueller toi ensimmäisenä maailmassa markkinoille kolmivaiheisen saranapolvituen, joka tukee kunnolla polviniveltä, tarjoten lähes normaalin liikkeen polvelle. 

Mueller on tuonut kinesioteippinsä yhä korkeammalle laatutasolle. Muellerin kinesioteipeissä on vallankumouksellinen aaltomuotoiltu kiinnitys, joka liikkuu ihon ja lihaksien mukana. Teippi on vedenpitävää ja kestävää, ja se pysyy kiinnitettynä jopa seitsemän päivää tukien heikentyneitä ja kipeitä lihaksia. Muellerin teipit vievät vain vähän tilaa, joten niitä voi hyödyntää lajissa kuin lajissa ja missä tahansa kengässä.