”Muodostelmaluistelussa jalat ovat kovilla”

Rockettes on Suomen ensimmäinen muodostelmaluistelujoukkue. Vuosien varrella menestystä on irronnut niin kotikentiltä kuin kansainvälisistä kilpailuista ympäri maailmaa. Rockettes on kolminkertainen maailmanmestari. Kultaa joukkue on napannut vuosina 2008, 2010 ja 2011.

Vuoden 2016 MM-hopeamitalistijoukkue Rockettes edustaa Helsingin Taitoluisteluklubia ja joukkueessa luistelee 21 nuorta naista Helsingistä ja muualta Suomesta.

JOUKKUE HIOO YKSITYISKOHDAT HUIPPUUNSA

Kaikilla Rockettesissa on vankka monivuotinen luistelukokemus. Joukkueen vahvuudet ovat luistelun puhtaus, pehmeys, vauhti, ohjelmiensa loppuun hiotut yksityiskohdat sekä vahva tulkinta.

Muodostelmaluistelu on laji, jossa tehdään töitä paljolti jaloilla ja jalat ovat joka treenissä kovilla.

”Harjoittelemme kahdeksan kertaa viikossa niin jäällä kuin sen ulkopuolella. Palautumisen maksimoimiseen tarvitaan usein hieman apua, jotta seuraava treeni on taas edellistä parempi ja päästään nopeammin lähemmäs yhteisiä tavoitteita”, kertoo Rockettes.

ZEROPOINT HELPOTTAA PALAUTUMISTA

Zeropointin tuotteet ovat joukkueella käytössä niin arjessa kuin kisaviikonlopuissa.

”Kisaviikonloppuisin harjoitusten jälkeen lähes jokainen meistä heittää säärystimet tai sukat jalkaansa, jotta jalat olisivat iskussa illan kilpailua varten. Meille Zeropointin tuotteet ovat olleet huikea apu pitämään jalat freesinä ja nopeuttamassa palautumista”, sanoo Rockettes.

Joukkueen kisamatkat vievät Rockettesin välillä toiselle puolelle maapalloa ja joukkueen naiset ovatkin jo tottuneita reissaajia.

”Kauden aikana kierrämme myös useita ulkomaankilpailuja, joiden aikana tuotteet ovat olleet suuressa käytössä niin lentomatkoilla kuin treenin jälkeen”, täydentää joukkue.

Joukkueelle on myös yksi ZeroPointin tuote noussut ylitse muiden.

”Joukkueemme ehdoton suosikkituote on Zeropointin kompressiosäärystimet”, kertoo Rockettes.

 

ZeroPointin kompressiotuotteita voit ostaa hyvin varustetuista urheilukaupoista ja verkkokaupasta osoitteesta zpcompression.com