Tavoitteena on auttaa urheilijoita suoriutumaan paremmin – Suomen Olympiajoukkue ja ZeroPoint yhteistyöhön

Vuoden 2018 talviolympialaisiin Koreaan on aikaa enää noin vuosi.

Urheilijoiden ja taustajoukkojen valmistautuminen on jo pitkällä. Suomen Olympiakomitea on solminut vuoteen 2020 ulottuvan yhteistyösopimuksen suomalaisen kompressiotuotteita valmistavan Zero Point Finland Oy:n kanssa.

Yhteistyön tavoitteena on tuoda markkinoiden laadukkaimmat kompressiotuotteet Olympiajoukkueen ja suomalaisten huippu-urheilijoiden käyttöön sekä edistää tuotteiden tuotekehitystä ja markkinointia Suomessa.

KOMPRESSIOVAATTEIDEN AVULLA PALAUTUMINEN NOPEUTUU

Kompressituotteet tehostavat veronkiertoa sekä lymfajärjestelmää, mikä auttaa palautumaan urheilusuorituksesta nopeammin. Kuona-aineet kuten maitohappo poistuvat nopeammin ja lihaksiin saadaan tuoretta happirikasta verta.

”ZeroPointin kompressiotuotteet estävät lihaskramppeja, parantavat suorituskykyä sekä ehkäisevät lihasvammoja. ZeroPointin tuotteista erikoiskudotut sukat ja säärystimet perustuvat lääketieteelliseen kompressioon, jossa asteittain aleneva paine on suurin nilkan kohdalla, pienentyen kohti polvea”, kertoo Jaakko Hintikka ZeroPointilta.

Painonnostaja Anni Vuohijoella ZeroPointin tuotteet ovat käytössä niin kisoissa kuin treeniarjessakin.

”Minulle ZeroPoint-tuotteet ovat tärkeässä roolissa matkustamisessa, sillä lennän paljon. Pitkien kisamatkojen jälkeen eron huomaa selvästi. Tuotteet ovat myös tyylikkäitä ja kestäviä, sillä harvat trikoot kestävät tangon aiheuttamaa kulutusta”, kertoo Vuohijoki.

 

ZeroPointin kompressiotuotteita voit ostaa hyvin varustetuista urheilukaupoista ja verkkokaupasta osoitteesta zpcompression.com