Trigger Point -rullat ammattilaisjääkiekkoilijan treeniarjen tukena

Loukkaantumisten myötä kehonhuolto nousi entistä tärkeämpään rooliin jääkiekkoilija Matti Lambergin treeniarjessa. Matti lievittää lihaskipuja ja edesauttaa palautumista Trigger Pointin rullilla.

Jääkiekkoilija Matti Lamberg pelaa tulevan kauden Porin Ässissä. Lamberg on pelannut SM-liigaa aiemmin niin Jokereiden, HIFK:n kuin Vaasan Sportinkin paidassa.

”Oman vammahistoriani vuoksi kiinnitän tosissani huomiota siihen, että kroppa palautuu. Kun on mieli virkeä ja paikat levänneet, pelikin kulkee”, Lamberg tietää.

Kehonhuollosta on ollut suurta apua Lambergille ja hän sanoo nykyisin panostavansa huomattavasti enemmän kropan huoltamiseen ja palautumiseen.

“Ennaltaehkäisy ja ylläpito ovat äärimmäisen tärkeitä! Usein muistamme lihashuollon vasta silloin, kun ollaan pinteessä”, kertoo Lamberg.

 

TRIGGER POINT -RULLAT APUNA KEHONHUOLLOSSA

Ammattilaisjääkiekkoilija on löytänyt apua kehonhuoltoon TriggerPointin hierontarullista ja -palloista, joiden avulla kehon triggerpisteet aukeavat entistä tehokkaammin.

“Trigger Pointin hierontapallojen pinta on hyvä, sillä ne eivät lipeä alta ja ovat juuri oikean kokoisia, kiekkoilija kertoo.

Trigger Pointin hierontapallot antavat suoraa puristusta nopeaan kivun ja lihasjäykkyyden poistoon ja ne on suunniteltu muistuttamaan hierojan peukalon puristusta. Pallot on suunniteltu helpottamaan targetoituja kireyksiä ja epämukavuuksia pienissä lihaksissa ja kipukohdissa.

“Ennen käytin tennis- ja pesäpalloja sekä milloin mitäkin lihasjumeihin. Trigger Pointin tuotteiden myötä kehonhuolto on helpottunut, sillä pääsen helpommin lihakseen kiinni”, Matti miettii.

 

RULLAUS KOHDISTAA LIHAKSIIN PAINETTA

Rullauksessa kohdistetaan huollettavalle lihakselle painetta, jotta lihas saadaan rentoutumaan. Rennompaa lihasta on helpompi venyttää ja käsitellä. Koska venyvyyttä ja tätä kautta myös liikkuvuutta rajoittaa usein kireä ja paksuuntunut lihaskalvo, saadaan rullailemalla myös kireyttä pois.

“GRID-rullaa käytän eniten lihasjäykkyyden vähentämiseen. Reiden ulko-osiin käytän puolestaan käsillä käytettävää THE STK-rullaa. Sen avulla saan veren kiertämään jaloissa”, hän jatkaa.

THE STK on monikäyttöinen, käsillä käytettävä rulla, jota käytetään istuen tai seisten samalla rullaten ja vapauttaen pieniä kipuja ja tulehduksia. Käsikäyttöinen rulla tarjoaa suoraa puristusta kohdennettuihin kipuihin.

Nano Foot Roller -jalkapohjarullaa mies käyttää päivittäin. Rulla on suunniteltu vapauttamaan pieniä kipuja ja tukoksia juuri jalkapohjista.

“Aamuisin pyörittelen jalkapohjat samalla, kun juon aamukahvin hallilla”, kiekkomies kertoo.

 

Trigger Point -tuotteita myyvät hyvin varustellut urheilukaupat ja urheiluverkkokaupat.