ZeroPoint-kompressiosäärystimet tuovat tehoa urheilusuoritukseen

Kirkkaanväriset kompressiosäärystimet ovat monelle jo tuttu näky kuntosaleilla ja lenkkipoluilla. Mitä hyötyä on ZeroPoint kompressiosäärystimistä urheilusuorituksessa?

ZeroPoint-kompressiosäärystimet on suunniteltu tuomaan lisää tehoa ja mukavuutta suoritukseen yli lajirajojen. Säärystimien erikoiskudonta ja saumaton rakenne takaavat ainutlaatuisen käyttötuntuman. Toiminta, käytettävyys, helppous ja käyttäjäkokemukset ovat tehneet säärystimistä usean käyttäjän ja lajin ykköstuotteen.

Kompressio parantaa verenkiertoa, jolloin jalat saavat enemmän happea ja energiaa, ja näin suorituskyky paranee. Palautuminen myös nopeutuu kun maitohapot poistuvat nopeammin ja väsymys vähenee. Säärystimien käyttö vähentää pehmyt kudosvaurioita, lihasjännitystä ja keventää jalkoja. Ne aktivoivat lihaksia parempaan suoritukseen, vähentävät suorituksen jälkeistä lihasarkuutta ja parantavat voimantuottoa. Niiden avulla saavutetaan parempi suorituskyky ja vakaus. Säärystimien kompressio tukee lihasta, mikä puolestaan vaikuttaa lihastasapainoon ja koordinaatioon.

SÄÄRYSTIMET – LOISTAVA APU TEHOKKAASEEN SUORITUKSEEN

ZeroPoint kompressiosäärystimet on suunniteltu kovaan, tehokkaaseen ja ennen kaikkea mukavaan treeniin. Säärystimiä on helppo käyttää, jonka ansioista niistä on tullut suosittu monessa urheilulajissa. Lajeissa joissa jalkoihin tulee paljon painetta ja tärähdyksiä, sekä ponnistuksia ja hyppyjä, on säärystimet loistava apu tehokkaaseen suoritukseen.

Säärystimiä pystyy hyödyntämään oikeastaan missä lajissa tahansa, olit sitten kuntosalilla, juoksulenkillä tai koripallokentällä. Varsinkin pohkeita rasittavissa lajeissa, kuten pyöräilyssä, juoksussa, nyrkkeilylajeissa ja crossfitissä, säärystinten tehon huomaa selvästi. Lihaksen lämmetessä mahdollinen lievä epämiellyttävyyden tunne häviää ja pohkeet eivät mene tukkoon niin nopeasti.

ZeroPoint-kompressiosäärystimet toimivat samalla tavalla kuin kompressiosukat, mutta ne soveltuvat parhaiten lyhytkestoiseen harjoitteluun, sillä koska säärystin loppuu nilkkaan, se voi pitkän suorituksen aikana aiheuttaa nesteen kertymistä jalkaterään. Säärystimet suositellaan pukemaan noin tuntia ennen treenin aloittamista.

ZeroPointin kompressiotuotteita voit ostaa hyvin varustetuista urheilukaupoista ja verkkokaupasta osoitteesta zpcompression.com