ZeroPoint-kompressiovaatteet antavat treenatessa tuen lihaksille

Henrik Haapalainen voitti Tampereella Winter War -mestaruuden 673 pisteellä. Henrik otti kisan aikana yhden lajivoiton, mutta kokonaisuudessaan hänen tasainen suorittaminen oli valttia. Kisan voitto ratkesi jännittävässä finaalilajissa, jossa Haapalainen taisteli itsensä kokonaispistetilanteen voittoon ja näin Winter War -mestariksi.

”Tämän kauden tavoitteeni oli voittaa Winter War -kisa. Aluksi se kuulosti melko rohkealta tavoitteelta, sillä olen ollut lajin parissa ajallisesti vielä melko vähän aikaa. Viime vuonna olin ensimmäisissä Winter War -kisoissani ja taisin sijoittua sijalle 14”, sanoo Haapalainen.

Haapalainen on aina pitänyt treenaamisesta ja liikkunut yleisesti paljon hiihtäen, juosten ja pelaillen jalkapalloa, mutta varsinaista kilpaurheilutaustaa hänellä ei ole.

”Yleinen vitsi on ollut se, että olen vain skeittari. Kuntosalitreenailu on aina ollut mieleeni. Crossfit on kuitenkin paljon monipuolisempaa. Siitä tulee hyvä fiilis, kun saa viedä kropan ja mielen äärirajoille”, sanoo Haapalainen.

KANSAINVÄLISET KISAT TÄHTÄIMESSÄ

Haapalaisen unelma on päästä tulevaisuudessa kansainvälisiin kilpailuihin.

”Pyrkimyksenä on kehittyä entisestään, ja haluaisin päästä kokeilemaan kuntoa myös ulkomaille. Olen luonteeltani periksiantamaton ja vihaan häviämistä. Nuorempana saatoin jauhaa skeittauksessa samaa temppua niin kauan, että sain sen onnistumaan. Samoin nykyään saatan esimerkiksi hioa vaikkapa tempausta niin kauan, että se menee haluamallani tavalla”, kertoo Haapalainen.

Valmistautuminen Winter Wariin meni Henrikillä putkeen, ja hän kertoo treenailleensa eri puolilla pääkaupunkiseutua muiden kisaajien kanssa.

”Minulla oli melko pitkä voimapainotteinen kausi alla, mutta karsintojen jälkeen aloin panostaa enemmän kuntotreeneihin. Lähempänä kisoja tein enemmän voimistelu- ja metcon-tyyppisiä treenejä”, kertoo Haapalainen.

ZEROPOINT-KOMPRESSIOVAATTEET ANTAVAT TUEN LIHAKSILLE

Kovilla treenimäärillä myös varusteiden on oltava kunnossa.

”Käytän ZeroPointin kompressiosukkia ja shortseja aina treenatessani”, sanoo Haapalainen.

Sen lisäksi, että ZeroPoint-tuotteet Haapalaisen mukaan näyttävät ja tuntuvat päällä hyviltä, niistä on myös konkreettista hyötyä.

”Kilpailuissa ZeroPoint-kompressiohousut ja shortsit antavat hyvän tuen lajeissa. Materiaali on kestävää, ja esimerkiksi köysikiipeilyssä ne suojaavat hiertymiltä. Lihakset pysyvät paremmin myös lämpiminä ja ne palautuvat suorituksen jälkeen nopeammin”, sanoo Haapalainen.

 

ZeroPointin kompressiotuotteita voit ostaa hyvin varustetuista urheilukaupoista ja verkkokaupasta osoitteesta zpcompression.com