ZeroPoint-kompressiovaatteet HIFK:n palautumisen apuna

ZeroPointin kompressiotuotteet ovat joukkueen tukena kuluvalla kaudella tehostamassa verenkiertoa sekä lymfajärjestelmää. Kun maitohappo poistuu nopeammin ja lihaksiin saadaan tuoretta happirikasta verta, urheilusuorituksesta palautuu nopeammin.

”Pelaamme, treenaamme ja matkustamme paljon. Käytän ZeroPointin kompressiosukkia ja shortseja aina ollessamme tien päällä. Tämän lisäksi olen alkanut käyttämään niitä peleissäkin. Ne tarjoavat hyvän tuntuman ja tehostavat verenkiertoani”, sanoo IFK:n keskushyökkääjä Corey Elkins.

Kompressiotuotteiden avulla suorituksesta palautumista voidaan nopeuttaa huomattavasti.

”ZeroPointin tuotteista erikoiskudotut sukat ja säärystimet perustuvat lääketieteelliseen kompressioon, jossa asteittain aleneva paine on suurin nilkan kohdalla, pienentyen kohti polvea. Anatomisesti leikatut eli lihasten muotoja mukailevat Power Compression -tuotteet eli kompressiopaidat, -trikoot ja -shortsit puolestaan tuovat lihaksiin ja lihasryhmiin suoraan kohdistuvaa kompressiota”, kertoo Jaakko Hintikka ZeroPointilta.

 

ZeroPointin kompressiotuotteita voit ostaa hyvin varustetuista urheilukaupoista ja verkkokaupasta osoitteesta zpcompression.com