ZeroPoint kulkee ampumahiihtäjä Laura Toivasen mukana päivittäin

Ampumahiihtäjä Laura Toivanen luottaa ZeroPoint brändiin niin treenatessa, matkustaessa kuin myös palautumisessa. ZeroPoint kompressiotrikoot ovat myös mukana kisareissuilla sekä vapaa-ajalla.

Toivanen on vuonna 1988 syntynyt suomalainen ampumahiihtäjä, joka on edustanut vuodesta 2017 lähtien Enon Kisa-Poikia. Aiemmin Kontiolahden Urheilijoita edustanut Toivanen kertoo olevansa tyytyväinen seuran vaihtoon. Enon Kisa-Pojista paljon kannustusta ja tukea saanut Toivanen odottaa hyviä viestivetoja uuden seuran väreissä, parhaiden ystävien muodostamassa tiimissä.

Toivanen aloitti ampumahiihdon vuonna 2001 ja voitti Suomen mestaruuden tammikuussa 2010 takaa-ajokilpailussa Kauhajoella. Hän pääsi edustamaan Suomea ampumahiihdon maailmanmestaruuskisoihin 2011. Hän osallistui normaalikilpailuun ollen 49. sijalla ja viestin 3. osuudelle Suomen päätyessä sijalle 11.

Toivaselle mieleenpainuvin kilpailu on ollut viime vuoden viestialoitus Italian maailman cupissa. Olosuhteet olivat kunnossa, fiilis korkealla ja koko viestijoukkueen kisa sujui erittäin hyvin.

Nopeat ammunnat ja kelpo hiihto, sellainen on yleensä hyvä ampumahiihtosuoritus ja sitä mielellään muisteleekin”, Toivanen summaa.

KOMPRESSIOVARUSTEET VAKIOVARUSTEENA

Ampumahiihdon maailman cup -kiertueen viedessä ympäri Eurooppaa, ZeroPoint merinovillaiset kompressiosukat tai -säärystimet löytyvät vähintäänkin Toivasen jalasta. 

Kompressiovaatteet kuuluvatkin Toivasen vakiovarustukseen läpi kesän ja talven: “Saliharjoittelussa kompressiopaita tukee ylävartalon voimatreenejä ja kompressiotrikoot tai -shortsit kuuluvat myös vakiovarustukseen kesällä ja talvella myös usein hiihtovarusteiden alla.“

ZeroPointin tuotteista suosikiksi Toivanen nostaa ehdottomasti kompressiosukat, jotka menevät ensimmäisenä jalkaan leireillä, vaelluksilla ja etenkin matkustaessa. Hän luottaa brändin hyvään laatuun, ja kehuu housujen korkeaa vyötäröä sekä vaatteiden värityksiä ja yksityiskohtia.

Syksy vierähti mallikkaasti hyvässä draivissa, mutta juuri kilpailukauden alla Toivasen menoa jarrutteli sairastelut, jotka hieman verottivat tuloksen tekoa. Henkilökohtaisella tasolla Toivanen tavoittelee nousua ampumahiihdon maailmancupissa pisteille sekä hyvää sijoitusta Etelä-Korean Pyeongchangin olympialaisissa.

“Odotan pääseväni omalle tasolleni olympialaisissa”, Toivanen kertoo.

 

ZeroPointin kompressiotuotteita voit ostaa hyvin varustetuista urheilukaupoista ja verkkokaupasta osoitteesta zpcompression.com