ZeroPoint mukana Finnishpair -soutajien matkalla olympialaisiin

ZeroPoint tukee olympiasoutajien Antti Kilpeläisen ja Joel Naukkarisen matkaa kohti Tokion olympialaisia vuonna 2020.

ZeroPoint-kompressiovaatteet ovat visusti mukana tukemassa Finnishpair -soutajakaksikon matkaa vuoden 2020 olympialaisiin. Antti Kilpeläisen ja Joel Naukkarisen tavoite ei ole enempää eikä vähempää kuin kultaisen olympiamitalin saavuttaminen.

Kompressiovaatteet lisäävät kudosten ulkoista mekaanista painetta, jolloin laskimoveren ja lymfanesteenkierto kehossa tehostuu. Kompressiopaine pienentää verisuonten läpimittaa, jonka ansiosta laskimovirtaus tehostuu. Samalla myös imunesteitä kuljettavan lymfajärjestelmän toiminta tehostuu, jonka ansiosta lihasten hapensaanti paranee ja epäpuhtauksien poistuminen nopeutuu.

Kompressiovaatteet toimivatkin huippu-urheilijoilla treeniarkea tukevalla tavalla.

TREENIIN TUKEA ZEROPOINTIN KOMPRESSIOVAATTEISTA

“Käytän Zeropointin tuotteita aina urheillessa, matkustaessa ja jopa koulunpenkillä istuessa. Joskus vedän ZeroPointin sukat jalkaan vain siksi, koska ne yksinkertaisesti tuntuvat niin hyviltä ja saavat jalat tuntumaan kevyemmiltä. Palautumisen pystyy ihan tuntemaan jaloissa”, Antti hehkuttaa.

“Käytän kompressiovaatteita veneessä, salilla ja pyörällä, matkustaessa autolla, junalla ja lentäen. Opiskellessa kotona, yliopistolla luennolla ja salaa lääkärin takin alla”, lääkäriksi opiskeleva Joel komppaa.

ZeroPointin kompressiosukat pääsevät kaksikon mukaan oikeuksiinsa soudussa, jossa urheilijalta vaaditaan voimaa, nopeutta ja kestävyyttä. Lisäksi tuotteet auttavat lihaskramppien sekä vammojen ehkäisyssä.

“Treenatessa ZeroPointin tuotteet saavat juuri sopivan ‘puristuksen’ lihaksiin, jolloin lihakset tuntuvat voimakkaammilta, eivätkä väsy niin helposti. Varsinkin yhdistelmä sukat + shortsit lisäävät voimaa jalkoihin, joilla kuitenkin soudussa tehdään suurin osa työstä”, Antti miettii.

“Suosikkituotteeni on ehdottomasti nilkkasukat, niihin jää heti ensimmäisestä kerrasta koukkuun! Ainut miinus sukissa on, että ne tuntuvat niin hyviltä jalassa, ettei niitä halua ottaa lainkaan pois edes pesun ajaksi”, mies veistelee.

Myös Joel on huomannut kompression tarjoamat hyödyt suorituksen aikana.

“Salilla lihakset tuntuvat kompression myötä vahvemmilta ja soutaessa veto reippaalta. Kovemman treenin jälkeen saatan pitää pitkät kompressiovaatteet kotonakin päällä palautumista edistämässä, psyykkinen vaikutus on ainakin taattu. ZeroPointin pitkät sukat ja shortsit mahdollistavat miltein koko jalan peittävän lämpimän vaatekerroksen ilman edellä mainittuja ongelmia, koska polvi ja -taive jäävät paljaaksi”, kertoo Naukkarinen.

Runsaasti matkustava kaksikko on saanut ZeroPointin tuotteista tukea myös matkustusväsymyksen ehkäisyssä.

“Matkustaminen ilman ZeroPointin tuotteita on virhe! Varsinkin lentokoneessa, jossa turvotus on ainakin itselläni pahimmillaan, on välttämätöntä pitää pitkät kompressiosukat jalassa”, Kilpeläinen kertoo.

 

ZeroPointin kompressiotuotteita voit ostaa hyvin varustetuista urheilukaupoista ja verkkokaupasta osoitteesta zpcompression.com