”ZeroPoint tukee niin harjoittelussa kuin palautumisessakin”

Torpan Poikien kasvatti Shawn Huff aloitti ammattilaisuransa vuonna 2008 kreikkalaisseura Maroussissa.

Sitä ennen Huff pelasi vuosina 2001–2004 Espoon Hongassa. Hän saavutti Hongan riveissä kaksi SM-kultaa. Vuosina 2004–2008 hän pelasi Yhdysvalloissa Valparaison yliopiston joukkueessa.

Vuodesta 2003 Suomen maajoukkueessa pelanneelle Shawn Huffille kova treeni ja itsensä likoon laittaminen ovat arkipäivää. Huff valittiin heinäkuussa 2015 Susijengin kapteeniksi. Aikaisempi kapteenin pesti oli kuulunut edelliset 15 vuotta Hanno Möttölälle.

Huff on pelannut 160 maaottelua ja heittänyt pelaamissaan maaotteluissa yhteensä 1 400 pistettä.

HUFF MATKUSTAA PELIEN VUOKSI PALJON 

Huff pelaa Frankfurtissa Bundesliigaa Fraport Skylinersissa. Viime kaudella Skyliners voitti FIBA Europe Cupin ja taistelee tällä hetkellä jatkopaikasta Mestarien liigassa.

”ZeroPoint sukat ja kompressiohousut auttavat minua pelaamaan ja harjoittelemaan pitkän matkan jälkeen. Sukat myös auttavat palautumaan, jos joudun olla kauan jalkeilla”, kertoo pienen laitahyökkääjän pelipaikalla pelaava Huff.

Huff käyttää ZeroPointin kompressiovaatteita niin harjoituksissa kuin niiden ulkopuolellakin.

”Säärystimet ja kompressiohousut auttavat lämmittämään lihaksia ennen harjoituksia ja pelejä. Pelin aikana ne taas tukevat lihaksistoa. Paidat taas lämmittävät voimaharjoittelussa. Tykkään käyttää niitä punttisalilla tuen vuoksi”, jatkaa Huff.

 

ZeroPointin kompressiotuotteita voit ostaa hyvin varustetuista urheilukaupoista ja verkkokaupasta osoitteesta zpcompression.com