ZeroPoint yhteistyössä Porin Raaston kanssa

ZeroPoint tukee multisport-tapahtuma Porin Raastoa ja lahjoittaa voittajille pääpalkinnoiksi tuotelahjakortit.

ZeroPoint on  mukana multisport-tapahtuma Porin Raastossa, jossa kilpailijat pääsevät ylittämään itsensä ja fyysiset voimavaransa.

“Viime vuodeesta tuttuun tapaan Raaston tapahtumien keskipisteenä toimii Yyterin rannalle viritettävä Raasto-Areena josta alkaa raastajien matka kohti ääretöntä ja sen yli. Juoksua, suunnistusta ja maastopyöräilyä voidaan jo tässä vaiheessa luvata matkaan. Se missä, miten ja miksi nämä edelliset etenemismuodot tulevat toteutumaan jätetään kisapäivän ylläriksi”, tapahtuman järjestäjät kertovat.

Raaston osallistujat saavat vielä ennen tapahtumaa sähköpostiinsa alennuskoodin ZeroPointin verkkokauppaan. Jos kisa-asu ei vielä ole selvillä, niin ZeroPointin verkkokaupassa shoppailu hoituu mukavasti. Värikkäissä sukissa ja säärystimissä erotutte myös joukkueena muusta kisaväestä!

Zeropointin laadukkaat kompressiotuotteet tuovat lisää tehoa ja mukavuutta suoritukseen ja siitä palautumiseen. Kompressio tukee lihaksia ja estää pienten vammojen syntymisen lihassäikeissä suorituksen aikana. Lihakset lämpenevät, kun laskimoihin kohdistuva paine nopeuttaa veren kulkua sydämeen ja imusolmukkeisiin.

Kompressiovaatteiden käyttö myös poistaa lihaksista maitohappoja, vähentää lihasten väsymistä ja nopeuttaa urheilusuorituksesta palautumista. Kompressiosäärystimiä ja -sukkia suositellaan erityisesti pohjekrampeista, akillesjänteen vaivoista ja penikkataudista kärsiville.

ZeroPointin kompressiotuotteita voit ostaa hyvin varustetuista urheilukaupoista ja verkkokaupasta osoitteesta zpcompression.com