ZP_Olympia_Nettisivu_2400x600

zeropoint_white_small

ZeroPointin kompressiomallisto on testattu ja kehitetty Suomessa. Tuotteet vastaavat vaativimpienkin urheilijoiden tarpeisiin. Materiaali on UV-suojattu ja kestää esimerkiksi aurinkorasvat ja -voiteet. Mallisto on tarkoitettu käyttöön ennen treeniä, sen aikana sekä palautumiseen. Tuotteet soveltuvat myös vapaa-ajalle, kuten matkustamiseen.

Valitse lajisi ja saavuta potentiaalisi ZeroPoint-tuotteiden avulla!

Kompressiovaatteiden hyödyt:

 • Kompressio parantaa verenkulkua, auttaa poistamaan maitohappoja, vähentää rasituksen ja väsymyksen tunnetta
 • Palautuminen nopeutuu
 • Rasitusvammat ja krampit vähenevät
zp_kauppaan_wide

zpcompression_fi

 • Huuhkajat tulee sukille!! Zeropoint Hybrid ja Merino kompressiosukat nyt Suomiväreissä, myynnissä perjantaihin asti. Linkki Biossa.
#zeropoint #compressionsocks #football #euro2020 #suomi
 • Kaksi meidän huikeaa ambassadoria kävi eilen pyörähtämässä Zeropointin uudella toimistolla Lauttasaaressa. Kiitos teidän tuesta ja yhteistyöstä @robson.lindberg ja @eeroettala 🙏🏻✨ Keep on rocking!
.
.
#zpcompression #zeropoint #zeropointcompression #kompressiosukat #tuparit #lauttasaari
 • Hankala päättää, onko parhaat korkean kompression trikoot meidän Performancet, Performancet vai Performancet... 🤔 Tule itse päättämään ja nappaa mukaan Zeropointin suosikkisukkia. Nyt ihan älyttömillä messuhinnoilla 🎉 I love me -messut Helsingin messukeskuksessa tänään kello 18 saakka ja huomenna 10-18. Nähdään!
.
.
#zpcompression #zeropoint #messut #iloveme2019 #messupäivä #kompressiotrikoot @iloveme_official
 • Yksi meidän ambassadoreista on super inspiroiva @robson.lindberg 💪🏻 Vielä vuoden 2016 alussa Robson eli nuoren miehen unelmaa jääkiekkoilijana, kunnes jotain tapahtui. Koko tarinan pääset kuulemaan @iloveme_official messuilla perjantaina kello 16:00! Tule paikalle ja tsekkaa samalla meidän kompressoidut messuhinnat 👍🏻
.
.
#ilovememessut #iloveme2019 #robsonlindberg #selviytyjä #inspiraatio #motivaatio #tarinat #haastattelu
 • Ruska on nyt upeimmillaan koko Suomessa 🍁 Nauti ulkoilusta hyvillä varusteilla. Zeropointin Thermal-sarjan trikoot pitävät sinut lämpimänä ja antaa silti ihon hengittää. Voitte luottaa meihin, Zeropoint on kasvanut Suomessa ja tietää, miltä märkä maanantai tuntuu 🌧 Hyväksy, mitä et voi muuttaa ja nauti tästäkin päivästä!
.
.
Kiitos kuvasta meidän upea @airimikkela 🙏🏻
.
.
#zpcompression #ruska #ulkoilu #mondaymotivation #maanantai #kompressiotrikoot #thermalcompression
 • Zeropointin Roosa nauha- kampanja päättyy tänään. Nyt on siis viimeinen mahdollisuus olla tukemassa meidän kanssa Syöpäsäätiön keräystä. Klikkaa itsesi verkkokauppaan ja hanki jokin jo alennetuista pinkeistä tuotteistamme, niin lahjoitamme puolestasi 5€ ostoksestasi keräykseen. #roosanauha
 • Pinkit tuotteemme alennettuina vain tämän viikonlopun ajan verkkokaupassa! Sen lisäksi lahjoitamme jokaisesta ostoksestasi 5€ Syöpäsäätiön Roosa nauha- kampanjaan. Osta, vaikuta ja liiku 💖linkki kauppaan biossa! #roosanauha
 • Zeropoint goes pink💓! Viikonloppuna 11-13.10.2019 olemme mukana tukemassa Roosa nauha-keräystä.
 • Tässä oli viikon ihanin uutinen! Meille syntyy pieni Zeropoint ambassador -vauva 😍 No, ainakin näin voi ajatella, kun upeat ZP-lähettiläät @anniliukka ja @juoksunaattori ilmoittivat tästä suuresta uutisesta. Toivomme kaikkea hyvää tälle alkavalle matkalle! Kompressiosukat ovat muuten odottavan äidin paras kaveri, kun jalkoja alkaa turvottamaan 😉 Kiitos kuvan jakamisesta @anniliukka .
.
#vauvauutisia #zpcompression #zeropointcompression #syntyvyysnousuun #zeropointambassador #hyviäuutisia