ZeroPointin Hybrid ja Merino -kompressiosukista apua matkustamiseen

Kompressiotuotteet on alunperin kehitetty lymfanesteisen poistamiseksi, eli niillä pyritään vaikuttamaan kehon lymfakiertoon. Urheilusuorituksen jälkeen ZeroPointin kompressiosukat edistävät nopeaa palautumista kiihdyttäen aineenvaihduntaa sekä kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Kompressiosukat auttavat jalkoja pysymään virkeinä myös matkustaessa.

Matkalle lähtiessä kompressiosukat ovat tarpeen, sillä lentokoneessa, junassa ja autossa paikallaan istuminen tuntien ajan heikentää jalkojen verenkiertoa. Ahtaissa tiloissa ei usein ole myöskään mahdollisuutta nousta jaloittelemaan. Lisäksi lentäminen rasittaa jalkojen verenkiertoa alhaisen ilmanpaineen vuoksi ja se kasvattaa myös riskiä laskimotukoksen eli veritulpan syntymiseen. Usein matkustaessa jalat saattavat myös väsyä, mennä tunnottomaksi tai turvota.

KOMPRESSIO PARANTAA JALKOJEN VERENKIERTOA

Jaloissa kierto tapahtuu painovoiman avulla, ja tällöin sukalla, jossa on asteittainen kompressio, tuota kiertoa saadaan tehostettua. Sukassa kompression pitää olla vahvempi nilkan alueella ja asteittain keventyä ylöspäin.

Lievä kompressio parantaa jalkojen nestekiertoa ja vähentää jalkojen turpoamista matkustamisen aikana. Suurimmalle osalle lievän kompression sukat riittävät hyvin. Jos kärsit laskimosairauksista, valitse voimakkaamman kompression sukat.

APUA MATKUSTUKSEEN HYBRID- JA MERINO -SUKISTA

Merino- ja Hybrid-kompressiosukat lisäävät matkustusmukavuutta niin työ-, kisa- kuin lomamatkoillakin. Kaikki kompressiosukat valmistetaan hyödyntäen asteittain lisääntyvää tukea. Kompressio on vahvin nilkan kohdalla, polvea kohti kompressio lievenee.

ZeroPoint Merino ja Hybrid -sukat ehkäisevät jalkojen turvotusta ja vähentävät väsymyksen tunnetta. Hybrid kompressiosukat on suunniteltu pitkään yhtenäiseen käyttöön, ja tuovat helpotusta palautumiseen ja matkustamiseen.

Merino-kompressiosukissa on käytetty merinovillaa. Merinovillasukat hengittävät, pitävät lämpimänä talvella ja viileänä kesällä.

 

ZeroPointin kompressiotuotteita voit ostaa hyvin varustetuista urheilukaupoista ja verkkokaupasta osoitteesta zpcompression.com