”ZeroPointin kompressiovaatteet tuovat ryhdikkään olon ja tuen lihaksiin”

3.-4.2.2017 järjestettävässä Winter War -kilpailussa Tampereella laitetaan niin fyysinen kuin henkinen kantti koetukselle. Winter Warissa kilpailee 32 miestä ja 32 naista, jotka on valittu karsintojen perusteella.

”Treeni on kulkenut hyvin ja olen saanut treenata suunnitelmien mukaisesti. Olen onnistunut välttämään kausiflunssat eikä ole ollut loukkaantumisia”, kommentoi Tampereella helmikuun alussa kisaileva Anette Nieminen.

Nieminen kertoo kauden päätavoitteekseen Openit, jotka alkavat pari viikkoa Winter Warin jälkeen.

”Vaikka olen valmistautunut Winter Wariin Openien ehdoilla, lähden kuitenkin täysillä kisaamaan Tampereella ja odotan yhtä hienoa kokemusta kuin vuosi sitten. Kilpailutilanteessa antaa itsestään aina enemmän ja oppii lisää, joten jokainen kilpailu on tärkeä”, sanoo Nieminen.

ZEROPOINT TUKEE TREENIÄ

Kilpailuun valmistautuminen on Niemiselle kaiken a ja o. Myös treeniä tukevat tuotteet ovat tärkeässä asemassa.

”Käytän päivittäisissä harjoituksissa ZeroPointin pitkiä trikoita ja nilkkasukkia. Kompressio tuo ryhdikkään olon ja tuen lihaksiin. Tykkään treenata vartalonmyötäisissä vaatteissa, sillä näin ei ole mitään ylimääräistä häiritsemässä treeniä. Nilkkasukat ovat oikeastaan koukuttaneet minut – kuljen ne jaloissa myös treenien ulkopuolella”, kertoo Nieminen.

Nieminen kertoo ZeroPointin pitkien Intense-sukkien toimivan hyvin pitkillä auto- ja lentomatkoilla, eikä hän voi lähteä ilman niitä kisareissuille.

”Pitkät kompressiosukat ovat hyviä treeneissä, erityisesti köysikiipeilyssä ja painonnostossa säärien suojana. Yläkroppaa rasittavissa harjoituksissa käytän pitkähihaista kompressiopaitaa sekä arm sleeves-hihoja. Olen huomannut niiden nopeuttavan palautumista ja ne pitävät lihakset lämpiminä”, kertoo Nieminen.

 

ZeroPoint on tukemassa Tampereella 3.-4.2.2017 järjestettävää Winter War -kisaa. Tule tutustumaan tuotteisiin! ZeroPointin kompressiotuotteita voit ostaa hyvin varustetuista urheilukaupoista ja verkkokaupasta osoitteesta zpcompression.com