ZeroPointin olympiamalliston myynneistä 10% nuorisourheiluun

Zeropoint on Suomen olympiajoukkueen virallinen kompressiovaatteiden valmistajakumppani. Jokaisesta myydystä ZeroPointin olympiatuotteesta ohjataan 10% nuorille urheilijoille Olympiakomitean Suomen Urheiluakatemiat -ohjelman kautta.

ZeroPoint-kompressiovaatteet estävät lihaskramppeja, edistävät palautumista, parantavat suorituskykyä sekä ehkäisevät lihasvammoja. Kompressiotuotteet ovat apuna myös matkustaessa, sillä ne poistavat turvotusta. Kompressiosukat toimivat erinomaisina lentosukkina. Suomen Olympiakomitean ja Zero Point Finland Oy:n yhteistyösopimus ulottuu vuoteen 2020 saakka.

”Olympiajoukkue on Suomen kiinnostavin maajoukkue yleisön silmissä ja suomalaisen huippu-urheilun jalokivi. Tästä syystä urheilijoiden varustamiseen Pyeongchangin talviolympialaisissa on kiinnitetty erityistä huomiota, joissa korostuu korkea laatu ja design”, kertoo Suomen Olympiakomitean kaupallinen johtaja Samuli Vasala.

Yhteistyössä saatua palautetta suoraan huipulta käytetään tuotteiden edelleen kehittämiseen ja parantamiseen. Näin yhteistyöstä hyötyvät tavalliset kuluttajat.

 

ZEROPOINT TUKEE NUORISOURHEILUA

Jokaisesta myydystä ZeroPointin olympiatuotteesta lahjoitetaan 10% nuorille urheilijoille Olympiakomitean koordinoiman Suomen Urheiluakatemiat -ohjelman kautta. Zeropointin olympiatuotteet ovat myynnissä 24.01.-28.02.2018 ZeroPointin verkkokaupassa zpcompression.com ja hyvin varustetuissa urheiluliikkeissä.

”Nuorisourheilun tukeminen on tärkeä asia. Ostamalla ZeroPointin olympiatuotteita, tuet myös tulevien olympiatähtien urheilu-uraa”, kertoo ZeroPointin Jaakko Hintikka.

Suomessa on yli 20 urheiluakatemiaa, jotka tukevat nuoria urheilun ja koulun yhdistämisessä. Suomen Urheiluakatemiat on valtakunnallinen ja monilajinen verkosto, jossa urheilee jo yli 15 000 eri-ikäistä nuorta. Zeropointin tekemä lahjoitussumma ohjataan Urheiluakatemioiden yläkoulutoiminnan kehittämiseen. Tuki tulee Akatemioiden haettavaksi keväällä 2018 yläkouluseminaarin yhteydessä.

 

Lisätietoja

Jaakko Hintikka

ZeroPoint, CFO & COO

+358505665826

jaakko.hintikka@zp.fi

 

Ville Köngäs

Liiketoimintapäällikkö, Suomen Olympiakomitea

+358 40 661 0769

ville.kongas@olympiakomitea.fi