”ZeroPointin tuotteet ovat olleet kovassa käytössä”

Tampereen Classicin kasvatti Nico Salo on kaudella 2016-2017 ZeroPointin kummipelaaja.

22-vuotias Nico Salo debytoi Salibandyliigassa kaudella 2009–2010. Vuonna 2011 alle 19-vuotiaiden MM-kultaa Suomen kapteenina voittanut ja samoista kisoista vuonna 2013 pronssia saavuttanut Salo debytoi Suomen salibandymaajoukkueessa vuonna 2012.

Classicin pelaajat käyttävät kompressioshortseja myös pelatessa. Urheillessa lihaksiin kohdistuu iskuja ja tärähdyksiä ja lihakset väsyvät nopeasti urheilusuorituksen aikana. Kompressiovaatteiden avulla lihastärinän aiheuttama haitta vähenee.

”Käytän pelatessani ZeroPointin kompressioshortseja, aluspaitoja, säärystimiä ja nilkkasukkia. Olen tykännyt niistä todella paljon. Säärystimet ovat auttaneet minua penikkavaivoissa. Muutkin tuotteet ovat olleet kovassa käytössä”, kertoo puolustajana pelaava Salo.

Kompressiovaatteet auttavat ennen suoritusta, suorituksen aikana ja suorituksen jälkeen.

”Ennen suoritusta kompressiovaatteet sopivat lihasten aktivoimiseen. Suorituksen aikana kompressiovaatteet vähentävät lihastärähtelyä ja luovat ryhdikkään fiiliksen kroppaan. Harjoituksen jälkeen jalat taas voivat tuntua raskailta, ja tällöin olen käyttänyt palautumiseen ZeroPointin sukkia ja tightseja. Olen todennut nekin hyvin toimiviksi. Olen saanut myös muihin lihasjumeihin apua ZeroPointin tuotteista”, jatkaa Salo.

 

ZeroPointin kompressiotuotteita voit ostaa hyvin varustetuista urheilukaupoista ja verkkokaupasta osoitteesta zpcompression.com